Wat kun je verwachten

Een werkwijze die aansluit op jouw verwachtingen

Openheid & transparantie zijn de kernwoorden die voor ons centraal staan in de samenwerking met onze klanten.

Ik hou zelf van openheid en transparantie en heb een ‘down to earth’ mentaliteit. Toch vind ik structuur ook belangrijk en daarom maak ik gebruik van een aantal stappen om het voor beide partijen overzichtelijk te houden. Zo weten we precies waar we op welk moment zijn met de bouw van jouw website. 

Ons stappenplan

Website design proces

Waarschijnlijk heb je heel veel ideeën en vragen m.b.t. jouw website, zoals wat is de ‘look & feel’, welke boodschap wil ik overbrengen, wat levert het me op en wat gaat het kosten? Om dit proces structuur te geven vind je hieronder ons 7-stappenplan. 

7
9

1. Contact

De eerste stap begint bij jezelf en dat is contact opnemen met ons! Bel of email ons met je eerste wens en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een eerste afspraak. 

2. Vertellen van jouw idee

Iedere klant is anders en dat vinden wij prima! Sommige klanten komen helemaal voorbereid en weten precies wat ze willen, terwijl anderen simpelweg een idee hebben. Hoe je ook bij ons aanklopt, wij zijn er om jouw te helpen en jouw idee te te vertalen naar een website.

7
9

3. Overeenstemming prijsvoorstel

Via onze prijscalculator kun je zelf al een grove prijsinschatting maken van jouw website. Echter op basis van jouw wensen maken wij een definitieve offerte en sturen deze naar jouw toe. Bij een akkoord tekenen we beiden het contract en gaan we aan de slag.

4. Aanbetaling & Hosting

We vragen een kleine aanbetaling vooraf om zo een eerlijke overeenstemming te hebben tussen beide partijen. Daarnaast zullen we van deze aanbetaling al de nodige WordPress designs & templates aanschaffen.  Ook eventuele hosting gegevens zijn welkom zodat wij de eerst start kunnen maken met jouw website.

7
9

5. Bouw website, content & feedback

Al de zakelijke & contractuele zaken zijn afgerond… nu kan de ‘fun’ beginnen, het creatieve proces en de bouw van de website!

Tijdens deze stap is samenwerking ‘key’ en we zullen dan ook veel onderling contact hebben. Jij levert content aan zoals; logo, video’s, foto’s en teksten en wij gaan aan de slag met de ontwikkeling. Tijdens de bouw van de website zullen wij ook regelmatig feedback vragen aan jouw en deze verwerken. Daarnaast proberen wij jouw ook te adviseren in het maken van de juiste keuzes.

Ons gezamenlijke doel is om jouw idee, verhaal & product te vertalen naar een website die voldoet aan jouw wensen & verwachtingen.

6. Laatste review ronden

Als het bouwen van de website zo goed als afgerond is, houden we nog een laatste review ronden. We zullen je website kort online zetten, waarbij jij vrienden, familie en kennissen vraagt om een kijkje te nemen en feedback te leveren. Deze feedback deel je vervolgens met ons en we zullen dan ook gezamenlijk bepalen wat we nog gaan verwerken en wat niet, het moet immers wel aansluiten bij jouw visie! Dit zal de laatste ‘fine-tuning’ worden aan jouw website.

7
9

7. Website online & laatste factuur

Het is tijd voor een klein feestje want we gaan jouw website uploaden en live zetten zodat de hele wereld, maar vooral jouw klanten, deze kan bewonderen!

Om het proces af te ronden, zullen wij de laatste factuur sturen om de complete betaling af te ronden. 

7

Webdesign kosten

Wil je al een grove inschatting maken van de kosten van jouw website? Probeer dan onze prijscalculator uit. Wij streven er naar om een eerlijke en betaalbare prijs te maken die aansluit op jouw wensen.

Veelgestelde vragen

Staat jouw antwoord er niet tussen? Stuur ons dan een bericht.

Ik wil een redesign van mijn website, kan dat?

Ja, dat kan. Veel van je oude website kan worden hergebruikt. Denk hierbij aan de teksten, foto’s/video en je logo. We maken vervolgens een nieuwe moderne en responsive versie.

Hoe gaan de betalingen?

We vragen een aanbetaling van 50% en het restant van 50% als de website live staat. 

Logo design en branding

Ben je op zoek na een professioneel logo en branding dan werken we samen met partners die hierin zijn gespecialiseerd.

Hoelang duurt de bouw van een website?

We proberen normaal te werken binnen een tijdslimiet van 8 tot 12 weken tot de site live staat. Mochten tijdens ons gesprek de wensen voor de website groter blijken dan zal dit buiten het normale tijdslimiet vallen. 

Krijg ik een preview te zien?

Jazeker! We sturen je een link waarmee je een preview kunt zien. Het is belangrijk voor ons om de ‘feedback-loop’ zo kort mogelijk te houden, zodat we kunnen voldoen aan jouw wensen & verwachtingen.

Kan ik zelf aanpassingen maken als de website klaar is?

Jazeker! Zodra we de site live hebben gezet, ontvang je van ons gebruikersgegevens waarmee jezelf in de backoffice wijzigen kunt doen, zoals het plaatsen van teksten en foto’s. We zullen altijd een oogje in het zeil houden dus mocht er iets verkeerd gaan dan helpen we je graag weer op weg. Wil je dit liever aan ons overlaten dan bieden wij hievoor jaarlijks support tegen een vergoeding. 

Webdesign voor de kleine ondernemers

Home

Portfolio

Wat te verwachten

© Copyright 2024 | www.ethaneneliyah.nl | 06.45774097 | vraag@ethaneneliyah.nl Services: Logo Design, Divi Web Design, WordPress Hosting Support | Privacy policy | Geef je steun aan Stichting Kalyani 👍